Veckans händelser vecka 21

veckansha%c2%a6endelser-1Det går fort när man har roligt och det har vi verkligen nu med tanke på det fina vädret som lyfter allas humör och energinivåer. Äntligen blir man så jäkla pepp på att shoppa nya fina sommar-outfits i tunna och lätta material. Butikerna är fyllda till bredden med fina sommarklänningar och färgglada badshorts i härliga färger och mönster. Än finns det mycket vitt och ljust kvar i butikerna inför student, skolavslutningar och bröllop men det börjar ta på storlekarna så dags att lägga i en växel så man hinner få just sitt drömplagg. Ni glömmer väl inte bort Mors dag på söndag?! Butikerna har laddat med massa fina färdiga paket, perfekta att bara ge bort som de är! Nedan hittar ni några renodlade erbjudanden som ni just nu hittar på Commerce denna veckan, tex…

  • Från och med i morgon torsdag den 25/5 har Brothers hela 25% på allt i butiken. Ta världens chans och uppdatera garderoben nu till ett väldigt bra pris! Gäller tills på söndag den 28/5 för alla befintliga eller ni som blir medlemmar.
  •  Hos Kahls the & kaffehandel hittar ni superfina Mors dag korgar, färdiga att ge bort på direkten för endast 199 kr. Självklart hjälper de till om du skulle önska sätta ihop en egen fin och skräddarsydd blandning av kanske kaffe, kex, praliner och marmelad. De har nu fått in porslin och brickor från märket FIKA som är oerhört populärt.
  • Rituals har även de laddat upp med det perfekta gåvosetet till mamman som hellre lägger fokus på det yttre och välbefinnande än något ätbart.

Morsdag_ritualsSkäm bort din mor på söndag med dessa ljuvliga produkter från Rituals!

Missa heller inte att det är Kristi himmelsfärds dag imorgon torsdag den 25/5 och att Commerce då håller öppet mellan kl. 11.00-17.00. Välkomna på en söndagsfika mitt i veckan i Skövdes hjärta.