Vill du bli miljonär?

BILD3502Äntligen fredag och det vankas sportlov för många barn och ungdomar. Vilken vecka de får med fantastiskt snöväder. Hos våra butiker hittar ni alla nödvändiga ting för att ge era barn de bästa av förutsättningar denna vecka. Allt från pulkor och skidor hos Stadium till varma och bra kläder hos KappAhl och HM bland många andra bra butiker.

Men vecka 7 i kalender innebär ju så mycket mer! På måndag t.o.m. lördag får vi besök av Postkodlotteriet. Där du får möjlighet att köpa 2 månadslotter för 340 kr. Dessutom får du då på plats 500 kr i ett presentkort på Commerce att handla för. Kanonbra eller hur?! Postkodlotteriet kommer att stå mitt emot vår presentkortsmaskin utanför Volt/Hemtex hela dagarna så kika förbi om du är sugen! OBS! Dealen gäller endast på plats på Commerce den 12/2-17/2.

Även alla hjärtans dag infaller nästa vecka den 14/2. Då kommer det att spridas väldigt mycket kärlek på Commerce så kom och fira med oss och missa inte våra tips på bra alla hjärtans dag presenter! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mumsfika på Gräddhyllan!

Men viktigaste dagen är väl ändå dagen före alla hjärtans, nämligen FETTISDAGEN?! Då bjuder Commerce på semlor minsann så det står härliga till!

Vi syns på Commerce nästa vecka där du kan bli miljonär, äta semla och bli kär!

Trevlig helg!

Nicole semla

Såhär såg det ut när vi delade ut semlor förra året! Kom och smaka du också!