Viktorias Julklappstips del 7

Här kommer det sista inlägget med Viktorias Julklappstips, perfekt om du är ute nu i sista minuten och behöver lite inspiration! :)

skw2152

 

Fina klockor hittar du bland annat hos Smycka, en present som oftast är väldigt uppskattad och är ju något man har i flera år. En personlig accessoar som följer med på handleden och påminner om den man fått klockan av. En perfekt julklapp till din partner!

6261138-02
Scorett har en riktigt tuff väska, den heter ”Pricilla Bag” och är redan slutsåld på nätet så kolla om du hinner komma över ett exemplar att ge bort till någon modeintresserad! Kedjorna är en kul detalj som gör att väskan sticker ut lite extra utan att vara allt för udda. Snygg tycker vi!

Titan

 

En riktigt bra resväska som håller länge är det få som unnar sig. Kanske känner du någon som går och drar sin packning på slitna hjul i trasiga handtag? I så fall är ju en resväska en perfekt present! De finns ju i alla möjliga storlekar och varianter beroende på om det är handbagage som ska packas eller lite större väskor f
ör längre resor. Den fina väskan som Viktoria tipsar om i filmen hittar du hos Accent.