Fars dag 12/11

far_och_son_bigPå söndag är det Fars dag, en fin tradition som lever vidare och det tycker vi är värt att fira. Ja allt som går att fira är väl värt att fira egentligen, för allt blir så himla mycket trevligare då. Men om det är någon som uppskattar att bli lite extra uppvaktad så är det väl en pappa eller mamma som oftast viger sitt liv åt sina barn. På Commerce finns det något för alla pappor om de så nu gillar teknik, kläder, skor, böcker eller god mat&dryck. Och vet ni, många av butikerna på Commerce har riktigt bra farsdag erbjudanden nu. T.ex. så har…

  • DNA 20% på alla herrskor.
  •  Rituals har fina Fars-dag presentaskar men skräddarsyr givetvis paket efter dina önskemål.
  • Åhléns likaså, har många bra olika presentaskar med allt ifrån parfym till en rakapparat med tillhörande raklödder.
  • Köp Brothers braiga strumpor till far. 3 par för 99 kr i en fin ask så stödjer du även Mustaschkampanjen som samlar in pengar till forskning för prostatacancer. Ord.pris 59 kr/st.
  • Scorett ger dig 20% rabatt på alla herraccessoarer för dig som är eller blir medlem hos Scorett. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Dessutom kör de även en kampanj till stöd för Prostatacancerförbundet där de skänker 10% av försäljningen på utvalda blå artiklar under hela november till forskning.
  • På Accent hittar ni fina väskor, portföljer, plånböcker & handskar till far.
  • Kicks har även de väldigt bra & uppskattade färdiga presentförpackningar.

Sen handlar ju inte allt uppvaktande om presenter även om det är väldigt kul att få när man minst anar det men man skulle kunna slå till på en upplevelse istället och bjuda med pappa / familjen på en fika eller middag på stan. Commerce har många bra resturanger & fik som gärna ger det lilla extra!

hjalpa-barn-som-far-illa

Trevlig helg önska vi alla er följare och en riktigt bra Fars dag på söndag! Vi ses på Commerce, nu ska vi ut och jaga farsdagpresenter! :)