Commerce 5 tips för en stressfri jul!

Julklappsgenerator3Commerce 5 tips för en stressfri jul

Enligt en undersökning av SVT har personer som drabbas av olika stressymptom ökat med över 100 procent på 10 år, och det blir bara värre. För många av oss kan tiden fram till jul upplevas som plågsam, påfrestande och framförallt stressig. Därför har vi tagit fram en lista på tips för att göra december så stressfritt som möjligt för dig, så att du kan se fram emot julafton med lycka och förväntan.

Tips!

1. Säg nej mer – Knivigt att hinna med allt inför jul? Säg nej till saker som skapar fler måsten. Fokusera istället din tid och energi på de och det som verkligen är viktigt för dig. När julafton då står för dörren är mycket färdigt eller påbörjat och ger dig mer tid till att göra det du vill.

2. Kombinera för att effektivisera – Stressigt att hinna med julklappsinslagning och glöggmyset med vännerna? Kombinera! Alltifrån köttbullerullande till paketinslagning kan göras med vänner och medarbetare, antingen under söndagsfikat eller afterworken. För vem har sagt att en mysig stund inte kan vara effektiv?

3. Allt blir roligare tillsammans – Julstök och julhandel blir roligare om hela familjen gör det tillsammans. Julen handlar om gemenskap och att göra saker tillsammans, inte att glo på skärmar. Gör städningen till en lek och julhandla tillsammans. Köpcentrum har ofta roligheter för hela familjen som gör julhandeln till en upplevelse, med lussebullar och glögg för vuxna och tomteland där barnen kan träffa tomtefar och lämna in sin önskelista.

4. Få hjälp att välja rätt – Svårt att hitta den rätta julklappen? Det kan vara knepigt att välja julklapp som verkligen passar, även för dig som känner personen väl. Julklappsgeneratorn är en tjänst som hjälper dig att hitta rätt present till rätt person. Det enda du behöver göra är att fylla i ålder, intresse och kön så sköter generatorn resten. Länk till Commerce julgeneratorn hittar ni här: http://julklappskassen.se

5. Extremt stressfritt – Oroad över julklappsinköpen? Enligt en undersökning gjord av Sifo för ett par år sedan, tycker mer än var fjärde svensk att just julklappsinköpen är det mest stressande med julen. Det kan vara många som kommer till julfirandet och medan de närmaste familj och vänners klappar är klara kan det vara svårt att komma på något till moster eller minikusinen. Därför har Commerce köpcentrum tagit fram ”Julklappskassen”.

För att göra julklappsvalet extremt stressfritt och lugnt så har vi på Commerce köpcentrum i Skövde tagit fram Julklappskassen med tio färdiginslagna julklappar. Du får inte bestämma, eller ens veta, vad det är i kassen. Det enda du får reda på är vilka av julklapparna som passar barn och vilka som passar vuxna.

Läs mer om den mystiska Julklappskassen eller prova vår smidiga generator här: http://julklappskassen.se

Julklapsskassen