5 Dejtingtips…

1. 1200x1200_Dejtingtips_bildspel

Commerce <3 kärlek! Därför har vi samlat 5 dejtingtips i nya numret av Stilguiden. Hitta ditt ex. på Commerce om du inte redan har fått tidningen hem i brevlådan…

2. 1200x1200_Dejtingtips_bildspel

Tips 1: Slappna av – Det är lättare sagt än gjort, men tänk på att din dejt nog är minst lika nervös som du. Och ni ska ju faktiskt inte rädda världen över en kopp te. Har du några bra tips att dela med dig av?

3. 1200x1200_Dejtingtips_bildspel

Tips 2: Lyssna & ställ frågor – Fundera ut några frågor i förväg. Och lägg svaren på minnet. När ni ses igen, kommer din dejt bli imponerad över att du kommer ihåg favoritlåten eller vad hens första husdjur hette. :)

4. 1200x1200_Dejtingtips_bildspel

Tips 3: Välj rätt ställe – Bio är en klassiker, men att sitta tyst i mörkret är ett rätt bedrövligt sätt att lära känna någon på. En klassisk fika på Gräddhyllan eller Espresso House funkar alltid men det kan vara kul att prova något annorlunda. Varför inte dejta på Laserdome?! Vi är nyfikna, vad är ditt bästa dejtingställe?

5. 1200x1200_Dejtingtips_bildspel

 

Tips 4: Tänk på kroppsspråket – Hur du sitter, står och rör dig säger mer än ord. Sitt gärna lite framåtlutad och håll ögonkontakten. Och ta gärna efter detaljer i din dejts kroppsspråk, det har en lugnande effekt som får din dejt att slappna av i ditt sällskap.

6. 1200x1200_Dejtingtips_bildspel

Tips 5: Dress for successDin stil säger mycket om din personlighet. Visa vem du är och klä gärna upp dig, men tänk på att klä dig efter tillfälle. Och gapar garderoben tom, är du alltid välkommen till Commerce. Personalen i våra butiker guidar dig gärna till den perfekta outfiten.

Trevlig helg önskar vi på Commerce! <3