Fotens Dag

BILD9094Imorgon torsdag den 18:e februari är det fotens dag och några av våra skobutiker bjuder därför på fina erbjudanden för dina fötter!

Skoakademin/Fotakademin: Boka en behandling för dig själv eller ge bort ett presentkort på en skön och avkopplande fotvård, medicinsk fotvård à 45 min. Pris 399 kr Ord pris 450kr Gäller nya bokningar under FOTENS DAG eller vid köp av presentkort 18 /2.

Scorett:

25% rabatt på alla sulor vid köp av minst ett par skor till ordinarie pris
20% extra rabatt på reapriset (gäller utvalda skor)
50% rabatt på en modell ifrån The urban project

 

 Våra experter i butikerna delar även med sig av sina bästa tips, läs och ta in:

·         Mimmi, Scorett:

Scorett

Använd en upphöjd skinnsula som ger stöd för hålfoten samt avlastar både fot, knä och rygg. Dessutom motverkar en sådan sula både fukt och lukt!

·         Marlene, Skoakademin:

Ecco

Använd gärna skinnskor som andas för ett behagligt fotklimat i skon. En sko som inte andas kan lätt göra att fukt och värme bildas vilket kan leda till både torra fötter och sprickor.

·         Amanda, DNA:

DNA

Sneakers är ett måste i vår! Satsa på en modell med en skön, dämpande sula. Både trendigt, snyggt och skönt! Lägg gärna i en tunn fresh-sula i skon för att hålla dina sneakers fräscha längre och slippa fotsvetten.

·         Malin, Fotakademin:

Fotakademin

Smörj, smörj och smörj in dina fötter! Man kan aldrig smörja en fot för mycket eller för ofta. Ett tips är att ha fotsalvan i nattduksbordet vid sängen och smörja in fötterna innan läggdags, då minimerar du halkrisk och du låter både salvan och fötterna vila under natten.

·         Emma, Din Sko:

DinSKo

När du använder en sko med klack är det toppen att avlasta fotkudden med en softsula eller sviktsula som både dämpar trycket på förfoten och bidrar till att skon sitter bättre på foten.