Veckans händelser vecka 41

veckansha%c2%a6endelser-1Det är något alldeles speciellt med hösten, när bladen ändrar färg och luften blir krispig. Man blir liksom sugen på att burra in sig i fluffiga tjocktröjor och bära halsduk i alla dess färger. På att gå ut med vännerna och dela på en kopp varm choklad på stan. På att äta smakrik & god mat. Ja hösten är härlig på många sätt och just under oktober månad, ja då färgas hela Sverige rosa för att stötta bröstcancerfonden. Gör som tjejerna på Nilson Shoes och stöd bröstcancerfonden du med genom att bära rosa skosnören. Både trendigt, snyggt och praktiskt och ni köper självklart era skosnören hos Nilson & Dinsko på Commerce.

Commerce går i höstskruder och inom kort öppnar nya butiken Önska upp på plan 2 och High Street. Premiärdagen beräknas bli den 2 november men håll er uppdaterade här på bloggen för mer information.

Onsdagen den 25 oktober då blir det Höstfest i hela Skövde Centrum med massa spännande happenings hela kvällen lång. Så se till att spara det datumet i kalendern och håll utkik efter vårt evenemang på Facebook.

Butikerna The Body Shop och Rituals har nu släppt och lanserat sina eftertraktade och lyxiga adventskalendrar. Passa på och unna dig något extra härligt eller någon som du tycker om innan de tar slut. Vad kan vara bättre än att få öppna ett nytt spännande & fint paket varje dag fram till självaste julafton. Kalendrarna finns i olika storlekar och prisklasser så kika in till butikerna så hjälper personalen dig att hitta rätt. Missa inte heller att vara med och tävla på vår Facebook om att vinna en adventskalender från just Rituals.

Många butiker har nu startat sin Mid Season Sale för att göra plats för alla vinternyheter som börjar trilla in och kommande julklappar. Så på Commerce denna veckan kan du slå två flugor i en smäll och fynda något nytt tillsammans med en mysig fika eller bit mat.

Ha en fin vecka allesammans!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här har ni Ewelina, Butikschef på Rituals tillsammans med den lyxigt glammiga adventskalendern som ni kan vinna just nu på vår Facebooksida!