The Body Shop presenterar ny serie

Som ni säkert läst i Veckans Händelser v.9 så har ju The Body Shop medlemsdagar 1-3 mars vilket också betyder många bra erbjudanden. T.ex. får du 25% rabatt på hela köpet om du köper 3 produkter, du får ta del av konsultationer och mini-makeupen och alla handlande kunder får en bodybutter (50 ml) när dom handlar.

Men det är även premiär för den nya serien ”British Rose” som du också har möjlighet att prova under dessa dagar.

BILD9294

Nu är rosen mer aktuell än någonsin. Med nyheterna från British Rose prickar du in trenden 2016: mjuk hy med frisk lyster, ansvarsfull tillverkning och skönhetsknep från naturen.

BILD9272

Serien British Rose har fått sitt namn eftersom de ekologiska rosorna som utgör råvaran kommer från England.

BILD9277 Visste du att de ekologiska rosorna i British Rose plockas för hand, lufttorkas och lakas ur i friskt bergsvatten? Det här försiktiga sättet att utvinna doften är vad som skapar den exceptionella rosenserien. Eau De Toilette 195kr/100ml.

BILD9282

Aktuella studier bekräftar rosens hudvardande effekter genom dess antioxidanter dessutom så sänks blodtryck och stressnivåer av doften.

BILD9278

Denna kräm som heter ”Instant Glow Body Essence” ger mjukhet, lyster och fukt till hela kroppen. 225kr/250ml.

BILD9288

Blir du nyfiken på denna härliga serie så kila in på The Body Shop hos oss i Commerce och lukta, känn och testa! Den finns även att läsa om i deras kundmagasin så ta med ett ex och läs vidare! :)