Veckans lunchmeny på Gräddhyllan

graddhyllan1Här hittar ni Gräddhyllans lunchmeny vecka 5!

Serveras måndag – fredag kl. 11.00-16.00.

Måndag:
  • Brie-, chili och grönsaksfylld kycklingfilé med örtcreme och klyftpotatis.
  • Schnitzel med champinjonsås alt. bearnaisesås, ugnsrostad timjanpotatis.
  • Plommonspäckad fläskkarré med champinjonsås, ugnsrostad timjanpotatis.
  • Dagens pasta med fläskfilé & bacon.
Tisdag:
  • Helstekt fläskfilé med BBQ-sås och bearnaisesås med råstekt potatis.
  • Panerad rödspätta med citron- och dillsås, kokt potatis.
  • Dagens pasta.
Onsdag:
  • Ugnsbakad kycklingfilé med ceasarsallad och klyftpotatis.
  • Tomat- och purjolöksgratinerad torskrygg med sherry-, dillsås och potatismos.
  • Dagens pasta.
Torsdag:
  • Bacon-, purjolök och morotsöverbakad pannbiff med skogssvampsås och potatismos.
  • Ört- och fetaostöverbakad laxfilé med dragonaioli, ugnsrostad potatis alt. couscoussallad.
  • Dagens pasta.
Fredag:
  • Chipotlemarinerad fläskfilé med chilibearnaise och råstekt potatis.
  • Honung- och limemarinerad kycklingfilé med youghurtcreme och klyftpotatis.
  • Dagens pasta.

Inkl. Salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe/te, 95 kr.

Avhämtning inkl. sallad, 79 kr.

Salladsbuffé, välj mellan kyckling, räkor, tonfisk, skinka eller salladsost, 90 kr.

Varmt välkomna!