Gräddhyllans lunchmeny vecka 14

graddhyllan1Här hittar ni Gräddhyllans lunchmeny vecka 14! Nu med extra god salladsbuffé.

Serveras måndag – fredag kl. 11.00-16.00.

Tisdag:
  • Gorgonzolagratinerad fläskfilé med svartvinbärs- & rödvinsås med ugnsrostad potatis eller rotfrukter.
  • Panerad rödspätta med remouladsås och kokt potatis.
  • Dagens pasta.
Onsdag:
  • Kycklingschnitzel med champinjonsås alternativ bearnaisesås och klyftpotatis.
  • Spenatgratinerad torskrygg med baconströssel, vitvinsås och potatismos.
  • Gräddhyllans pulled pork med tillbehör.
  • Dagens pasta.
Torsdag:
  • Mozzarella, cheddaröverbakad pannbiff med kantarellsås och potatismos.
  • Ört, fetaostöverbakad laxfilé med dragonaioli och ugnsrostad potatis alternativ couscoussallad.
  • Kåldolmar med lingonskysås och potatismos.
  • Dagens pasta.
Fredag:
  • Black and White (oxfilé, fläskfilé med rödvinsås, bearnaisesås) och råstekt potatis.
  • Marinerat kycklingfiléspett med tzatziki och klyftpotatis.
  • Dagens pasta.

Inkl. Salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe/te, 95 kr.

Avhämtning inkl. sallad, 79 kr.

Salladsbuffé, välj mellan kyckling, räkor, tonfisk, skinka eller salladsost, 90 kr.

Varmt välkomna!