Nu laddar vi inför TOMTENATTA!!!

BILD9444

Det är nu det händer! Tomtenatta!!! Imorgon torsdag den 17:e december tar julen plats i hela Commercegallerian med tomte, marknadsstånd, supererbjudanden från butikerna och suverän underhållning! Detta får bara inte missas! Har du inte köpt alla julklappar ännu så är detta en ultimat chans att få allt avklarat under en och samma kväll och har du redan varit duktig och handlat allt så är det dags att unna dig själv något fint!

…Så, vad händer då denna kväll?

  • Mellan klockan 18.00-22.00 får du dina julklappar inslagna och SN hjälper dig med julklappsrimmen i rimstugan.
  • Vocal Troupe står för underhållningen och kl 20.00 tar de ton så var på plats lite innan så att du inte missar detta!
  • Mellan klockan 19.00-22.00 kan du handla superfina saker i vår lilla marknad på långgatan.
  • Vinnaren av den hemliga Julklappen koras av självaste Tomten! Detta sker klockan 21.00
  • Viktorias hemligheter del 4 håller på hela dagen under torsdag den 17:e december till och med söndag den 20:e december eller så länge som t-shirtarna inte är upphittade. Läs mer om detta här nedan.
  • Tomten kommer på besök och är hos oss från klockan 16.00 till 22.00
  • Vi har ytterligare en tävling denna kväll! Ta en selfie med tomten och vinn ett presentkort på 500 kr! Tävlingen håller på från klockan 16.00-22.00 och vinnaren annonseras måndag 21 december. Lycka till!

webbanpassat_annons-tomtenatta


BILD3789

Sista tävlingsomgången av ”Viktorias Hemligheter” för i år! Ta en fika under Tomtenatta och klura på den här ledtråden:

 Mums är ledord denna gång,
det är en fördel om du gärna fikar dagen lång.
Men glöm inte bort lunchen, trots den långa kön.
Du hittar det du söker oavsett om du väljer husman eller grön.

Hittar du en t-shirt? Kul! Ta på dig den, fota dig själv så att siffran syns (varje t-shirt är numrerad), lägg upp bilden på Instagram och tagga med #viktoriashemligheter så vinner du ett presentkort på Commerce, värt 500 kr. Vi gömmer 3 t-shirts per tillfälle och varje t-shirt kan endast inkasseras en gång. Tänk på att ha öppen profil under tävlingsperioden så att vi kan se din bild.


…Pssst! Vet du inte vad du ska köpa i julklapp? Spana in några av dessa filmer så kanske du får lite inspiration! Vi ses i shoppingvimlet på Commerce imorgon! Missa inte detta shoppingevent!


voltcommercefrisörenHos Volt hittar du fina necessären till killen och på Commercefrisören finns härliga hårprodukter från American Crew.

wakeuplight_kjellocoDen perfekta presenten till alla som tycker det är lite extra jobbigt att gå upp på morgonen nu när mörkret är extra påtagligt är en Wake-Up Light! En väckarklocka som tänder sig själv gradvis så att när det önskade larmet ringer är rummet redan behagligt ljust vilket gör det lättare att gå upp. Denna hittar du på Kjell & Co.

 

plad_hemtexKanske vet du någon som behöver en mysig pläd att kura ihop sig under i soffan denna vinter? Då kanske denna ullpläd som Viktoria tipsar om kan passa.  För mer mys så har Esprit en supego röd-rutig halsduk som värmer skönt utomhus.

…Vill du ha fler julklappstips? Kolla då in alla här: Viktorias Julklappstips