Veckans lunchmeny på Gräddhyllan

graddhyllan1Här hittar ni Gräddhyllans lunchmeny vecka 6!

Serveras måndag – fredag kl. 11.00-16.00.

Måndag:
  • Tomat, basilika, vitlöksspäckad kycklingfilé med fetaostcrème och klyftpotatis.
  • Soltorkad tomat, ostcrème-överbakad pannbiff med pepparsås och potatismos.
  • Dagens pasta.
Tisdag:
  • Gorgonzolagratinerad fläskfilé med svartvinbärsgelé, rödvinsås och potatisgratäng.
  • Panerad rödspätta med remouladsås och kokt potatis.
  • Dagens pasta.
Onsdag:
  • Flygande Jacob med kycklingfilé, banan, jordnötter och ris.
  • Korvstroganoff med ris.
  • Spenatgratinerad torskrygg med baconströssel, vitvinsås och potatismos.
  • Dagens pasta.
Torsdag:
  • Wallenbergare med svartvinbärsgräddsås och potatismos.
  • Chili, citrusglaserad laxfilé med örtbearnaise, ugnsrostad potatis alt. couscoussallad.
  • Dagens pasta.
Fredag:
  • Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rödvinsås och råstekt potatis.
  • Marinerad kycklingfiléspett med tzatziki och klyftpotatis.
  • Dagens pasta.

Inkl. Salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe/te, 95 kr.

Avhämtning inkl. sallad, 79 kr.

Salladsbuffé, välj mellan kyckling, räkor, tonfisk, skinka eller salladsost, 90 kr.

Varmt välkomna!