Veckans händelser vecka 48!

veckansha%c2%a6endelser-1Julen har äntligen kommit till Commerce! I helgen som var gick Stad i ljus av stapeln i Skövde centrum och i samband med det så tände vi julbelysningen på Commerce. Men det var inte förens igår som julen landade på riktigt här hos oss. Visst blev det fint?! På söndag är det äntligen dags för första advent och vår adventstävling. Ni håller väl utkik?! Gissar du rätt, så blir hela klappen din! Och alla vet väl om att på fredag, då ställer vi klockan på 07.00 så vi hinner upp i lagom tid för att koka kaffet, värma chokladen, ladda upp med lussebullar & pepparkakor lagom till att årets julkalender börjar på SVT kl. 07.15. Det är sedan gammalt att man får äta mumsig julfrukost till första avsnittet av julkalendern (dessa kalorier räknas inte som inga kalorier i december gör). Och just därför bjuder Commerce fik & restauranger på extra smarriga julinspirerade bakelser, bullar & kaffekreationer under december. Så gör ett stop hos Espresso House och smaka på deras saffransbulle som är to die for eller deras julversion av den klassiska vaniljbullen. Gör ett besök hos Kahls The & Kaffehandel och köp med deras julkaffe hem så kommer det att dofta och smaka underbart hemma hos er ända fram till jul.

Saffransbulle_espressohouse

 

Vad händer på Commerce i veckan annars då?

Spana in vår modeinstallationen som står utmed Åhléns / Kappahl & Make Up Store med vinterns senaste modetrender och låt dig inspireras.

Och återigen så faller snön ute (äntligen tycker vissa och vi på Commerce kan inte annat än att hålla med!) Därför vill vi tipsa er om Skoakademins ”Halkfria vinter” som kommer att pågå mellan torsdag den 30/11 t.o.m. söndag den 3/12 i butiken på plan 2 bredvid Gräddhyllan. Programpunkter för vad som kommer att hända torsdag och fredag på Skoakademin följer här. 

skoakademin_mindre

Torsdag 30/11

– Pernilla, representant från Goodstep visar olika broddar och hur de passar till dina skor.

– Anna-Lena, friskvårdskonsult pratar stödstrumpor, friskvård och ortopediska inläggssulor.

– Skoakademin bjuder på kaffe och kaka.

– Erbjudande på utvalda Icebug, broddar och strumpor.

 
 Fredag 1/12

– Emelie, representant från Icebug visar hur deras skor med dynamiska broddar fungerar.

– Pernilla, representant från Goodstep visar olika broddar och hur de passar till dina skor.

– Skoakademin bjuder på kaffe och kaka

– Erbjudande på utvalda Icebug, broddar och strumpor.

icebug

 

Förebygg kalla fötter i vinter, brutna ben och onda svanskotor. Investera i ett par riktiga vinterkängor som håller dig stadigt på marken. Välkomna till Commerce i veckan! <3