Veckans händelser vecka 46

veckansha%c2%a6endelser-1Nu gick vi in i näst sista veckan av november och snart är det äntligen dags för första advent. Grabbarna på Commerce håller på för fullt med julbelysningen på morgnar och kvällar. Vet ni att det tar ca 2 veckor för att bara få upp belysningen i centrat?! Och på tal om julbelysning som vi verkligen ser fram emot och behöver nu när det har blivit så mörkt ute. Ja den tänder vi fredag den 24/11 då även Stad i ljus går av stapeln i Skövde centrum. Missa inte den helgen för den kommer att bli full av mys & inspiration. Men det är ju nästa vecka och först så ska vi ju ta oss igenom vecka 46 och det gör vi med hjälp utav att

  • Espresso House har släppt sin nya julbulle för 2017. Nämligen en julversion av den klassiska vaniljbullen smaksatt med kardemumma och fylld med vaniljkräm, äpple, kanel, toppad med smuldeg. Hur gott & god låter inte denna runda härliga nykreation och tappning av den traditionella äpplepajen / vaniljbullen. Varför välja säger vi när du kan få både och!
  • JULKLAPPSTIPS!! Hela november ut så kör Commercefrisören 25% på alla GHD-tänger! Passa på och shoppa till mamma, sambon, syrran eller varför inte köpa den bästa julklappen till dig själv?!
  •  Åhléns har 25% på alla barnkläder från och med idag måndag den 13/11- 28/11.
  • Twilfit har 20% på alla silkes underställ & nattplagg. Silke är ett naturmaterial som anpassar sig efter kroppsvärmen och hjälper till så att du sover som en gudinna.
  • Handlar du för 500 kr ur Kappahls XLNT sortiment så får du en cool statement T-shirt på köpet. Värde 199kr. *Gäller så långt lagret räcker.
  • Hos Guldfynd får du en värdecheck på 250 kr när du handlar för 500 kr. Så unna dig själv något snyggt från Bianca Ingrosso-serien kanske så kan du använda värdechecken till en fin julklapp till någon du tycker om. Checken går att lösa in fram till julafton den 24/12.

 

Bianca

Det här kommer att bli en riktigt bra vecka. Det känns i hela kroppen! Och javisst, på torsdag drar vi en lycklig vinnare till en lyxig adventskalender från Rituals på vår Facebooksida Commerce Skövde. Har du inte varit med och tävlat, gör det före onsdag den 15/11. Lycka till & vi önskar alla en fin vecka!