Veckans händelser vecka 44!

VeckansHa¦êndelser-1Har alla ställt om klockan till vintertid i söndags?! Är ni med på vilken dag, månad, år det är osv?! Att det är höstlov och vet ni att det endast är 8 veckor kvar till jul… Har ni börjat tänka på adventspyntet?! Vi vill inte stressa er, vi är bara så lyckliga över allt fint som har trillat in hos våra butiker på Commerce. Det är ändå något magiskt och mysigt över vintertiden även om det är mörkt och kallt. Vi och våra restauranger & fik ser det iaf som det bästa tillfället att smyga ner på stan. Möta upp alla vänner som du tycker om för att dela på en bulle, prata om allt mellan himmel & jord över en varm kopp choklad med marshmallows & grädde eller varför inte en bit mat…

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så har vår nya butik Önska öppningspremiär på torsdag den 2/11. Då kommer det bjudas på bra öppningserbjudanden, de kommer att ha folk från AMT där som demonstrerar och visar upp en stekpanna i världsklass. Där du dessutom får en extra stekpanna (20 cm, värde 1199 kr) på köpet om du faller för denna nyhet och köper en 28 cm panna för 1499 kr. Välkomna!

stekpanaÖNSKA

skAPA KULtur/Panduro har även de öppningspremiär på torsdag den 2/11 i sin nya fina lokal bredvid Önska.

Twilfit, ja de går all in på höstlov med massa härliga hösterbjudanden som t.ex. 20% på Calvin Kleins serie modern cotton med start på torsdag-söndag den 2-5/11.

calvinklein

Bikbok kör jeansdagar där du får 100kr i rabatt när du handlar jeans.

På Åhléns, där hittar ni perfekta gåvo-set till far på Farsdag den 12/11

Och mycket mycket mer, bara på Commerce! <3