Veckans händelser vecka 42

veckansha%c2%a6endelser-1Vips vips fillibombombom nu är det restaurangvecka i Skövde centrum. Hur mysigt är det inte att bara få ett break i vardagen. Släppa alla måsten med städning, handling och matlagning hemma för att bege sig ner till stan och låta någon annan ta hand om dig och familjen en stund, utan att det behöver kosta skjortan. Under restauranveckan som går av stapeln nu den 16-20 oktober så äter du en god 2-rätters meny för endast 200 kr. Commerce restaurang Bishop Arms erbjuder en riktigt spännande meny som gav pubchefen Zimon & hans lag en tredjeplats vid SM i utomhusmatlagning tidigare i år.

Menyn?!

Förrätt: Bison & svampburgare, fyrkant (Bisonburgare på ett pannkaksbröd, habaneromayo, syrad svamp, stekt coleslaw, ostcrust och palsternackschips

Varmrätt: Bison chicken BDSM (Bison, svamp och örtfylld kyckling roulad, stekta syrade betor, stuvad grönkål, sky i lökhatt.)

Dessert: Swemrikansk cheese dance ( Ricotta och kalvdans cheesecake , stekt äppelkompott & honungsgrädde.)

Något annat kul som händer på Commerce i veckan är att Make Up Store får besök av maskoten Miss Lipstick på fredag den 20/10 kl. 14.30-16.00 och lördag den 21/10 kl. 12.00-13.30. Under dessa tider kan du fota dig själv med maskoten och lägga upp en bild på Instagram med  hashtaggen #makeupstoremascot #makeupstoreskövde (Obs! viktigt med öppet instgramkonto). Du är då med och tävlar om en 30 min Make Me Up-kurs samt produkter värde 500kr!

Dessutom får ni 20% på alla läppstift dessa 2 dagar till ära, så kom till Commerce och Skövde centrum för en riktigt härlig & mysig höstvecka.

För er som vill fynda passar även det ypperligt denna veckan då många butiker har fyllt på sina mid-season sale ställ. Butiker som Brothers, Kappahl, Vero Moda, Jack & Jones och Glitter har upp till 50% – 70% rea. Wow!

För er som vill fynda nyheter, boka upp den 25/10 för då är det Höstkväll i Skövde centrum med extra kvällöppet till 21.00. Kolla in vårt FB-evenemang för att få veta mer!

Trevlig kväll!