Veckans händelser vecka 35

veckansha%c2%a6endelser-1Matfestivalen är förbi, något som ses som ett avslut på sommaren av Skövdeborna. Vi på Commerce, vi ser Commercefesten som det riktiga avslutet och som en kickstart på hösten. Varje år ställer Commerce till med en stor Commercefest för alla som arbetar i huset. Som tack och för att visa uppskattning till våra butiker för det fantastiska jobb de gör- & lägger ned under året. Inte minst för att de tar hand om alla våra underbara besökare men för att de sprider kunskap om nya trender, glädje och gemenskap. Så med detta vill vi säga tack till alla våra butiker och restauranger, det är ni som utgör Commerce själ och på lördag ska vi fira er!

Detta innebär att det är full rulle i huset i veckan! Planer, idéer och tankar ska bli verklighet. Det är många människor som ska samlas för en festlig kväll där det kommer att bjudas på mat, prisutdelning och underhållning. Vi vill givetvis inte avslöja för mycket men till alla er läsare, följ oss på Commerce instagram så kommer ni inte att missa något denna helg. Vi lovar! Har du någon favoritbutik som du skulle vilja lyfta? Skicka ett meddelande till oss på Facebook så ska vi se till att framföra detta under Commerce Awards på lördag den 2 september. Vi kan i alla fall avslöja att temat på festen är GULD! :)

För övrigt har det trillat in massa nya härliga höstnyheter  i butikerna på Commerce. Spana in Hemtex nya kollektion i fina murriga färger eller Åhléns nya utbud i form av designern Carin Westers kollektion. Det har trillat in riktiga 10-poängare på Skoakademin, som gör butiken väl värt ett besök. De hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt i sko-djungeln. Brothers har dukat upp bord efter bord med snygga pullovers och polotröjor i höstens alla färger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Commerce <3 alla sina butiker!

Här får butikerna en inbjudan till Commercefesten och Commerce Awards av Commerce marknadskoordinator Nicole. Glöm inte att följa oss på sociala medier på lördag, hälsar hon glatt!