Veckans händelser vecka 34

veckansha%c2%a6endelser-1Äntligen är vi framme vid Skaraborgs heliga sommarfest, nämligen Matfestivalen. En högt uppskattad tillställning och festival av såväl Skövdeborna som grannkommunerna där vi samlas över en god bit mat blandat med underhållning, skratt och glädje! Festivalen pågår fredag-lördag den 25-26 augusti, så en perfekt helg att kombinera shopping, mat och underhållning helt enkelt! Parkering hittar ni på något av Commerce 3- våningsplan i vårt intilliggande parkeringshus.

För att läsa mer om vad som händer under Matfestivalen och ta del av helgens programpunkter kan ni följa länken http://www.vastsverige.com/skovde/matfestivalen som tar er rätt.

På Commerce har The Body Shop medlemsdagar fr.o.m. fredag den 25/8-1/9 där man som medlem får 20% rabatt på hela sortimentet (gäller ej presentförpackningar). Dessutom får alla som handlar över 400 kr en Core Hand Cream, 100 ml på köpet.

Bikbok ger dig 100 kr rabatt vid köp av jeans, lagom till skolstarten.

Kappahl har ta 3 betala för 2 på alla barnkläder. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Glitter ger dig 25% på alla smycken vid köp av minst 2 st för att fira att de har fyllt 25 år. Rolig kuriosa… Visste ni att Glitterbutiken på Commerce är kedjans första butik och nu finns de med butiker i hela Norden och delar av Europa. De ni!

Kicks har just nu 20% på alla mascaror förutom på Dior och Sensai. Commerce tipsar om Lancômes mascara Hypnosé som separerar och förlänger fransarna väldigt fint och ramar in dina ögon.

 

Skövdes hjärtaVälkomna till Skövdes hjärta och Matfestivalen den 25-26 augusti!