Veckans händelser vecka 28!

veckansha%c2%a6endelser-1Sommaren har kommit till Commerce och det märks på alla härliga semesterbesökare som är tjusigt solbrända och fulla av energi. I helgen som var så kickade vi igång ”Sommarveckor på Commerce” Detta innebär att det alltid kommer att ske något här på Commerce varje helg fram till och med vecka 33. Så till helgen kommer barnens favorittanter och bjuder in till piratmys, ansiktsmålning och pyssel för de små utanför Gräddhyllan. Läs mer nedan om vad som händer på Commerce vecka för vecka…

Vecka 28

Söndag den 16 juli bjuder Commerce in till Piraters pyjamasparty utanför Gräddhyllan. Gör ditt eget örngott tillsammans med våra pirater som är på besök eller gör en ansiktsmålning. Eller varför inte göra både och medan du lyssnar på piratmammans sagor som läses högt varannan timma. Sagoläsningen startar kl. 12.00, 13.00, 14.00, och 15.00 i mysig miljö.

Vecka 29

Hela helgen vecka 29 är det dags för ett nytt Commercequiz. Så utmana familjen eller vännerna och tävla om fin fina priser. 1:a pris är ett presentkort på 1000 kr på Commerce. 2:a pris är ett presentkort på 500 kr och 3:dje pris är ett coolt paraply/solglasögon. Quizet startar från Gräddhyllan där du hittar svarstalonger och information och sedan är det bara att följa frågorna och lämna ditt bidrag i brevlådan vid Gräddhyllan när du är klar och hålla tummarna!

Vecka 30

Söndagen den 30 juli seglar våra pirater till Commerce igen. Då är det dags att designa sin egen piratflagga. För det vet väl alla, att alla riktiga pirater gör sina egna flaggor så man blir igenkänd på havet. Vill man så finns även möjligheten att göra sitt eget ballongsvärd och få gå i fäktningsskola. Ballongsvärdsskolan startar kl. 12.00, 13.00, 14.00, och 15.00.

Vecka 31

Hela helgen vecka 31 är det dags för Commercequizet igen med nya fina priser att vinna. Kom och tävla med oss!

Vecka 32

Söndagen den 13 augusti gästar piraterna oss en sista gång innan de seglar ut på nya äventyr. Då blir det skattjakt med Kapten Skratt och det bjuds på sjörövarhistorier utan dess like. Kapten Skratt kommer även visa hur man gör en skattkarta och alla barn som vill kommer att kunna få göra sin egen skattkarta. Skattjakten startar kl. 12.00, 13.00, 14.00, och 15.00.

Vecka 33

Sista Commercequizet för den här sommaren. Tävlingen pågår likt tidigare veckor hela helgen med 3 nya prisvinnare och quizet startar och slutar utanför Gräddhyllan. Stora som små, gammal som ung får vara med och tävla!

Varmt välkomna till en underbar sommar på Commerce! Vi har öppet som vanligt under hela sommaren. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några roliga happenings i centrat. Vi kan även avslöja att det kommer att delas ut fina presenter till våra besökare under sommaren, så passa på och norpa åt dig en du också! :) Vi önskar er alla en riktigt fin vecka så syns vi på Commerce!

intro-bakgrund