Veckans händelser vecka 20

veckansha%c2%a6endelser-1I helgen som var så var det Barnens dag på Commerce, något som var väldigt uppskattat hos våra mindre besökare. Denna helgen som kommer så är det Åhléns som bjuder in till kalasdagar den 19-20 maj. På Commerce händer det alltid grejer med andra ord! Under kalasdagarna på Åhléns fredag-lördag kommer det att bjudas på saft och kaka, ballonger och överraskningar på barnavdelningen och en bokstavsjakt med fina priser i samband med Astrid Lindgrens värld. Självklart kommer varuhuset även vara proppat med massa fina och bra erbjudanden dessa härliga dagar till ära! Åhléns kommer även passa på att fira att deras nya ombyggnation av varuhuset är klar. Så de 20 första kunderna som handlar för över 500 kr kommer att få en generös goodiebag med produkter från skönhetsavdelningen. Varmt välkomna!

När vi ändå är inne på massa roliga shoppingupplevelser får ni inte missa H&M´s frukostevent på fredag heller den 19/5. Mellan kl. 07.00-09.30 bjuder H&M på Commerce in alla sina medlemmar på morgonshopping med chans till att handla vår-& sommarens alla nyheter till 20% plus att de bjuder på riktig smarrig frukost från Espresso House. Skicka din anmälan senast imorgon torsdag till VIP-shopping@hm.com och skriv butikens namn i ämnesraden, t ex ”H&M Skövde”.

  • I mailet skriver du ditt namn och om du vill ta med dig en vän.
  • Du får en bekräftelse att de har tagit emot din anmälan. Begränsat antal platser, så anmäl dig direkt. Efter kl. 15.00 den 18/5 kan du inte längre få någon bekräftelse.

Andra erbjudanden hos butikerna på Commerce denna veckan:

  • Du får 15% på märket Story of Love som har superfina ringar på Guldfynd.
  • Glitter fortsätter festen med ta 3 för 2 på alla smycken.
  • Syster&Bror har börjat med ett lojalitetskort som ger dig 25% rabatt på allt i hela shoppen, varje dag. Så skynda dig dit för att ta del av detta kanonerbjudande.
  • På skAPA KULtur kan ni köpa Panduros Vintage Outdoor Paint för endast 129 kr. Ord.pris 159 kr.
  • Teknikmagasinet har trådlösa Jabra hörlurar för endast 549 kr. Ord.pris 799 kr.
  • Lagerhaus fortsätter sin utförsäljning med massa fyndpriser och 20% på alla ordinarie priser.

Välkomna till oss på Commerce!