Träffa Brothers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Från vänster har vi Linnea, Lina och Butikschefen Robin.

Möt det här härliga gänget! Denna fredag har vi på redaktionen varit och träffat gänget på Brothers som ligger på plan 2 på Commerce. Brothers är en herrbutik för den stilmedvetne mannen men även för dig som söker comfort och kvalité. Här hittar ni det mesta med allt från skjortor, kostym och slipsar till mer vardagskläder, strumpor och kalsonger. Häng med när vi träffar Butikschefen Robin Olsson, Visual Merchendiser Lina Touma och butikssäljaren Linnea Ekelund som svarar på frågor.

Hur ser en dag ut för er här på Brothers?

Vi startar alltid dagen med att städa, vika i ordning och göra det fint i butiken. Sen fyller vi på så att alla storlekar finns framme. Men när klockan slår 10:00 för Brothersgänget så är det 100% focus på kunderna. Det är dem vi jobbar för säger Butikschefen Robin. De stunder det inte är kunder i butiken så är det uppackning av nya varor och påfyllning som gäller och givetvis att hålla det välvikt i butiken hela tiden.

Vad är viktigt för er?

Det som är viktigt för oss är att kunden ska få sig en shoppingupplevelse í världsklass och att vi ska överträffa kundens förväntningar vid varje möte. Vi brinner för att göra våra kunder nöjda genom våra produkter och vår service. Det är också viktigt för oss att kunden lämnar vår butik nöjd och med ett leende på läpparna säger Lina.

Hur ser herrmodet ut i vår/sommar?

Vår och sommar kommer att bestå av mycket linne i alla olika plagg såsom långärmade skjortor, kortärmade skjortor, shorts och byxor. Materialet linne är svalt och skönt att bära, det ger också en stilren men avslappnad look. Trendfärgerna i vår är ljusa färger, framförallt vitt och beige. Man ska inte vara rädd för att bära vitt på vitt eller beige på beige säger Robin. Så linne är ett måste i vår och sommar helt enkelt men även skönt och praktiskt!

Vad är det som gör att det är så kul att gå till jobbet och jobba på Brothers?

Det som är roligt att jobba här på Brothers är kundmötet, vi har en väldigt bred målgrupp vilket gör att vi får jobba med killar/män i de flesta åldrar. Vårt sortiment består också av flera olika stilar (leisure, smart casual och tailored) vilket gör att alla kan hitta något snyggt hos oss. Men som sagt det roligaste är att träffa alla härliga kunder och få jobba tillsammans med världens bästa kollegor! Jag har aldrig en tråkig stund här på Brothers säger Robin leende och kollar menande på sina tjejer som skrattar högt.

Vad är viktigt att tänka på för att få till en snygg och ultimat kostymlook?

Här på Brothers jobbar vi med tre olika modeller, Ryder (regular fit), Shelby (slim fit) och Stanton (superslim fit). Först hittar vi en modell som känns bekväm och passar ens kroppsform. På kavajen är det viktigt att man får ett perfekt axelparti, en för stor axel kan se stelt och boxigt ut medan en för liten axel får kavajen att se för liten ut. Vi kollar också att kavajärmen är i rätt längd så att skjortan sticker fram ungefär 1-1,5cm. När vi kommer till byxan är det viktigt att den sitter perfekt i midjan och får rätt längd. En för lång byxa ger ett för stort intryck och man får framförallt ett snyggare fall på byxan med rätt längd.

Har ni ett fredagstips till oss?

Ja, eller ett helgtips är denna mörkblå snygga linneskjorta från East West som passar bra ihop med ett par ljusa chinosbyxor. En stilren look som passar lika bra till grillkvällen som till nattklubben, gammal som ung.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Linas fredagstips! Mörkblå linneskjorta kombinerat med ljusa chinos, så är du redo för helgens alla aktiviteter.