Till helgen händer detta…

jul_kulLördag den 16/12

Nu är det inte långt kvar tills Tomten kommer!! För han kommer nämligen på lördag den 16/12 till Commerce och vi längtar så. Är ni snälla så kanske han till och med bjuder på en pepparkaka eller två. Så ta med er barnen till Commerce i helgen och låt dem lämna sina önskelistor så Tomten vet vart han ska den 24 december. Ho ho ho… Ni kan även passa på att få alla era paket fint inslagna till jul av våra duktiga pakettejer som ni hittar utanför Brothers hela lördagen mellan kl. 10-17.

Söndag den 17/12

På söndag den 17/12 ja då bjuds alla barn in till peppakaksdekorering utanför Gräddhyllan på plan 2. Så kom och designa din egna pepparkaka och ta med den hem och häng upp (eller låt den följa med hem i magen, det väljer du själv…;)

Sen laddar hela Commerce inför årets mysigaste kväll & Tomtenatta den 19 december. Spana in vårt event på Facebook för att få veta mer om vad som händer förutom att alla butiker håller öppet till kl. 22.00 så du i lugn och ro hinner köpa klart alla julklappar och få dem inslagna givetvis! Slipp stressen hemma och ta kvällsmaten på något av våra mysiga fik eller resturanger som också är öppet fram till kl.22.00.

veckansha%c2%a6endelser-1

Vad händer mer i huset då?
  • På fredag är det äntligen dags och vår nya citykiosk Direkten slår upp portarna för första gången i Smyckas gamla lokal. Wasim kommer utöver det vanliga kioskutbudet att erbjuda ett unikt råtobaks sortiment och försäljning av exklusiva snussorter som du inte hittar i standardutbudet. Så kom och hälsa på Wasim fredag den 15/12.
  • Vi har även fått höra att utöver alla kanonadventsluckor som pågår i huset för fullt just nu fram till den 24/12 så slår Glitter på stort imorgon torsdag med ”Ta 3 betala för 2” på alla smycken. Glittra mera inför jul & nyår säger vi!
  • Apotek Hjärtat har klubbdagar 14-15 december. Vilket innebär att alla klubbmedlemmar får 25% rabatt på hela sitt köp om ni handlar för över 300 kr.
  • The Body Shop är för att stötta och hjälpa. Så mellan den 15-17 december har de startat ett projekt som de kallar för ”Game changer-helg”. Den går ut på att ni som kund köper en extra produkt som ni sedan skänker till välgörenhet. Och för varje såld produkt som du skänker, skänker också The Body Shop en likadan produkt eller en produkter till samma värde. The Body Shop Commerce har valt att sammarbeta med kvinnohuset Tranan i Skövde. Så stöd en god sak och ge detta till någon i julklapp. Finare än så kan inte en julklapp bli, framförallt inte för en farmor, mormor som redan har allt!
  • Scoretts stora lagerrensning pågår för fullt där du kan fynda riktigt fina skor till bra priser.

Vi ses på Commerce i helgen!