3 klassiska Studentpresenter

Att hitta passande present till en student är inte alltid så lätt som man kanske skulle kunna tro. Om du, som så många andra, är ute i sista stund har vi här samlat 3 klassiska tips att ta efter och inspireras av!

1. Först ut har vi valt detta bestickset från Åhléns. Vi på Commerce är lite extra kära i dessa, färgade i mässing, som verkligen är den hetaste färgen för detaljer just nu! Ni hittar detta på Åhléns för 499:-.

52AP789OAM_88339432_front  2. Andra tipset är denna väldigt populära, och kanske årets största trend inom inredning, marmorbrickan! Går att användas för uppläggning av mat, dekoration i köket eller bara som vanlig inredningsdetalj i hemmet (tips är att köpa stora stearinljus att ställa på och använda som ljusbricka)  Den här kan ni hitta på Lagerhaus för 199kr.81841294_13. Sist ut har vi valt dessa fina Coupeglasen! Formen på glaset är en trend som kommit tillbaks, med inspiration från 20-talets champagneglas. Coupeglas är, precis som ett bestickset, en perfekt present för en student med flera användningsområden. Dessa hittar ni i 6-pack för 299:-Lagerhaus, eller styckpris 59:-.

81841950Om du ändå är osäker på vad som skulle passa kan du alltid köpa ett presentkort som gäller i butikerna vi har hos oss på Commerce! Det är bara att svänga förbi och inhandla presentkortet i vår presentkortsautomat vid Hjärtat (vid 3-butiken).

Välkommen in!