Sakerna du inte visste att du älskade

938x440_blogg_Stilguiden_header

1_938x500_Sakerna du inte visste att du alskade_1

Det finns bra saker och så finns det fantastiska saker. Jonas på Kjell & Co tipsar om grejerna som underlättar vardagen så mycket att det är svårt att tänka sig ett liv utan dem. Så här kan du göra vardagen enklare, smidigare och framförallt roligare.

Namn: Jonas Örgård
Jobbar som: Butiksäljare på Kjell & Co
Favoritprylar: Philips Hue + true wireless hörlurar.500x500_Sakerna du inte visste att du alskade_2

Ring Doorbell – dörrklocka med kamera
Det här är en ringklocka med inbyggd kamera, wifi och ljud som skickar notiser till mobilen eller surfplattan när någon är utanför dörren. Med den behöver du inte öppna dörren för okända människor. Är du inte hemma kan du prata med den som ringer på. Det är bara att byta ut den befintliga ringklockan. Har du en dörrkikare finns samma produkt till den.
Pris: 1990:-

500x500_Sakerna du inte visste att du alskade_5Philips Hue – smart belysning till hemmet
Med Hue kan du tända, släcka och dimra lamporna var du än befinner dig. Du styr allt med en app i mobilen. Du kan ställa in timerfunktion så det alltid är tänt när du kommer hem och koppla upp belysningen mot digitala assistenter som Google Home. Är du på jobbet och har glömt att släcka öppnar du bara appen. Och så du slipper du köpa individuella timers till de olika lamporna.
Pris: från 1190:-
500x500_Sakerna du inte visste att du alskade_3

Yale Doorman – elektroniskt låssystem
Med det här kodbaserade låset till ytterdörren slipper du husnycklarna. Om barnen kommer hem från skolan och har glömt nycklarna behöver du inte åka hem och öppna. Du kan också ställa in en gästkod så att hantverkare eller gäster kommer in när du inte är hemma. Du behöver inte dra ström utan låset drivs med vanliga AA-batterier.
Pris: 3490:-

500x500_Sakerna du inte visste att du alskade_4Robotdammsugare – med eller utan mopp
En robotdammsugare tar hand om den tråkiga dammsugningen så du kan umgås med familjen och göra det som är kul istället. Robotdammsugare finns i flera varianter och kommer åt mellan både stolar och bord. Små borstar gör att de även når in i hörn. Du kan ställa in ett schema över hur robotdammsugaren ska gå och vilka rum den ska städa och tömmer den lika regelbundet som en vanlig dammsugare.
Pris: från 5879:-
500x500_Sakerna du inte visste att du alskade_6


True wireless hörlurar – ingen sladd överhuvudtaget
Med de här lurarna slipper du trassel och sladdar, och du behöver aldrig mer fastna i krokar och dra ut öronen. De sparar mycket plats och laddas trådlöst i sitt laddningsfodral. Speltiden är olika från märke till märke och de har olika features. Apple har till exempel ”Hitta mina Airpods” om man inte kommer ihåg var de ligger. Det är lätt att glömma bort att de sitter i öronen för man tänker inte på dem.
Pris: 1290:-

500x600_Sakerna du inte visste att du alskade_7

Polaroid Onestep: 1290:-