Plats för passion

938x440_blogg_Stilguiden_header

Passion är den underbart intensiva känslan som gör att allt känns roligt och kul. Tiden flyger iväg och man glömmer bort världen runtomkring. I vår bjuder Commerce in dig till Skövdes hjärta för att leva ut din passion, eller upptäcka en ny. Ta chansen och prata med butikernas medarbetare. De brinner för det de gör och vill gärna dela med sig av sina kunskaper. Kom hit och hitta din plats för passion.

Njut av det goda
God mat och gott sällskap. Vad mer kan man önska? Smaksensationer kan verkligen ge lyckorus och du kan träna upp smaksinnet till att känna små nyanser och olika variationer. Det ger ytterligare en dimension till måltiden eller desserten. Så ta dig tid, stressa inte. Beställ något du aldrig tidigare ätit och låt smakresan börja.

5_440x440_Plats för passionDyk in i teknikens värld
Förlora dig själv en timme eller två i ett spel som tar dig bortom tid och rum. Eller ge dig i kast med roliga gadgets. Varför inte göra en rolig familjeaktivitet och tillsammans bygga ihop en drönare eller robot som styrs med bluetooth? Teknik är både roligt och utvecklande och passar alla åldrar

Bättre bollkänsla
Vi människor är gjorda för att röra på oss, och få saker slår endorfinkicken som kommer efter ett svettigt gympass eller löptur i skogen. I takt med att jobben blir mer stillasittande blir det också allt viktigare att träna koordination, balans och rörlighet. När du hittar en träningsform du trivs med – och har rätt skor, kläder och utrustning – kommer du längta efter nästa pass.

Passion for fashion
Nya stilar och kombinationer, olika designers och trender. Mode är en ständig källa till inspiration och en personlig upptäckfärd. Känner du för att göra en makeover och prova något helt nytt så boka gärna en personal shopper.

Unna dig lite vardagslyx
En manikyr eller pedikyr gör naglarna extra fina och starka, men det är också ett tillfälle att varva ned och bara ta det lugnt. En stund på salongen kan faktiskt vara som balsam för själen. Här kan du inte göra annat än att ta det lugnt och fokusera på dig själv.


Accessoera mera
Små detaljer är ett enkelt och smidigt sätt att variera stilen. Det gör det lätt att dressa upp en vardaglig stil, eller att få en formell outfit att kännas mer avslappnad. Experimentera med väskor, smycken, skärp och hårband och se hur det förändrar din look.