Pinita Colada

The Body Shop har lanserat en helt ny limited edition serie inför sommaren – Pinita Colada! Den har en tropisk doft som är hämtad från Tiaré, ananas och kokos. Tiaré är en blomma som finns på polynesiska öarna, där inspirationen är hämtad för serien. Återfuktning och peeling är extra viktigt under sommaren och då som din hy behöver det som mest. Här nedan kan ni se hela serien och vilka produkter som du behöver:

IMG_1225Body Wash

En rengörare som är både uppfriskande och svalkande. Löddra upp och smörj in innan du sköljer av!

IMG_1216Body Scrub

En scrub som fräschar upp och exfolierar din hy så att den blir len och fräsch, den innehåller även riven kokos! Använd den i duschen efter shower washen. Att använda scrub på sommaren stärker din hy och hjälper till att producera nya hudceller, som gör att du blir len och härlig!

IMG_1220Body Butter

Avsluta med Body Butter och smörj kroppen efter duschen. Den mjukgör och återfuktar din hy så att den inte ska torka ut och verkar för att din hy ska återfuktas i upp till 24 timmar, vilket kan behövas efter soliga dagar på stranden.

IMG_1230Pinata Colada är en limited edition hos The Body Shop så utbudet kommer vara bergänsat. Skynda in för att ta del av sommarens härligaste doft!

Välkommen in till The Body Shop på Commerce!