Klara, vinnaren av 5000 kr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klara Wikström och hennes mamma Elvira vann varsitt presentkort på Commerce á 2500 kr styck efter Klaras fina nominering. Happy shopping önskar vi på Commerce!

Inför Shoppinghelgen som var förra helgen så hade vi en tävling ute på vår Facebooksida där man skulle tagga sin bästa shoppingkompis och motivera varför just de två förtjänade att vinna. Klara Wikström skrev en fin motivering och önskade priset till sin mamma och under söndagen och Shoppinghelgens sista dag kom Klara och hämtade sitt pris, dock utan mamma Elvira. Såhär sa Klara om allt…

– Wow, vilken lycka! Jag är helt mållös, jag har aldrig vunnit något tidigare i mitt liv.

När vi frågade vad hon skulle köpa för sin del av presentkortet svarade hon

-Jag ska köpa en jacka till min syster som hon väldigt gärna vill ha. Det andra ska mamma såklart få när jag kommer hem. Så nu ska vi passa på att njuta av Shoppinghelgen, kul att ni samarbetar och kör tillsammans med City. Det händer så mycket mer då både ute på stan och inne på Commerce vilket gör det mer värt att åka från Skara in till Skövde en sån här helg.

En väldigt snäll, söt och rar tjej tyckte vi på Commerce Centrumledning. Hoppas att du och din mamma får en mysig shoppingdag hos oss och att presentkorten kommer till väl användning.