Träffa Kjell & Company- Commerce kanske stiligaste gäng

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan ni gissa vem den nya Butikschefen är…?

En av Commerce bästa butiker skulle många säga. Beroende på vem du frågar skulle du kunna få som svar att ”Det är en perfekt avlämningsbutik för min andra hälft. Så kan jag gå runt i lugn och ro och shoppa utan några sura miner”. En annan skulle istället kunna säga att ”Kjell & Company är den bästa butiken, där hittar man allt och lite till samtidigt som man får kunnig och bra hjälp. Sedan är jag klar med min shopping och behöver inte gå någon annanstans”. Vem som tycker vad lämnar vi öppen för tolkningar. Men att Kjell & Company som för det mesta säljer tillbehör till hemelektronik är en väldigt populär och uppskattad butik är det inget snack om. Vi har träffat Kjell & Companys nya Butikschef Tobias Åbom f.d. militär och ställt honom på pottkanten. Läs mer av intervjun för att se hur han klarade sig…

 

Vika är ni som jobbar här på Kjell & Company?

Vi är 5 stycken säljare utöver mig då svarar Kjell & Companys Butikschef Tobias Åbom. Det är Niklas, Marcus, Emelie som håller ordning och reda på alla oss  grabbar säger Tobias med glimten i ögat. Och så är det Mårten som aldrig har behövt använda en stege i sitt liv som resten av oss dödliga behöver och Daniel Kärrlander.

Hur ser en dag ut för er här på Kjell & Company?

De flesta dagar inleds med leveransuppackning, städning och påfyllning av varor i butik för att stå redo när klockan slår 10.00. Under dagens gång har vi olika rutiner som ska genomföras både i butik och bak på lagret för att upprätthålla en hög standard och för att se till att våra kunder får en härlig upplevelse när de besöker oss. Vårt största fokus och det vi lägger ner mest energi och tid på är självklart våra kunder. Det är dem vi finns till för.

Vad är viktigt för er här i butiken?

Det som är viktigast för oss och det vi brinner för är att ge varje kund service i världsklass genom ett genuint och ödmjukt bemötande i kombination med kunskap och intresse för det vi säljer. Vi har många kunder som kommer till oss bara för att rådfråga eller bolla idéer och det tycker vi är väldigt kul. Det är inte bara våra produkter som finns till för våra kunder utan även vi som arbetar här gör det för att vi tycker det är väldigt kul att hjälpa människor, vare sig det resulterar i ett köp eller ej. Vi hoppas och kämpar för att våra besökare ska få ett personligt bemötande och en service som skiljer oss från mängden.

Vad säljer ni absolut mest av i butiken?

Det vi säljer absolut mest av är mobiltillbehör. Hörlurar, skal, laddare, displayskydd osv. Utöver det säljer vi mycket batterier, USB-minnen & bläckpatroner. Vi har även rullande kampanjer och specialerbjudanden för våra medlemmar då vissa specifika produkter säljer extra bra.

Vad är det som gör att det är så kul att gå till jobbet och jobba på Kjell & Company?

Vi har en fantastiskt glad och positiv stämning på jobbet och det finns mycket som bidrar till det. Vi har ett gemensamt intresse för vårt sortiment och vi tycker alla om att hjälpa andra människor. Vi är ett härligt gäng som har väldigt kul ihop och jag tror det syns och smittar av sig i butiken. Många av våra kunder vänder sig till oss för att få hjälp med diverse problem och dilemman och det är väldigt kul att gemensamt komma fram till lösningar och få utmanas och utvecklas på det sättet. För att sammanfatta det hela är Kjell & Company en väldigt trygg, rolig och utvecklande arbetsplats där man får vara som man är och omge sig med härliga kunder och kollegor.

Ge oss en topp 3 lista på prylar som vi behöver ha/ införskaffa oss inför Sommaren?

Powerbank – Ett portabelt batteripack till mobilen/surfplattan när man under sommaren är ute och reser eller spenderar långa dagar utomhus i solskenet. Sannolikheten att mobilbatterier töms är ganska stor och därför rekommenderar vi varmt en powerbank. Finns i olika storlekar för att täcka olika behov.

Bluetoothhögtalare – En solig kväll med grill och gemenskap, eller en dag på stranden. Det finns många tillfällen under sommaren då musik gör sig som bäst och dessutom höjer stämningen.  Vi vill varmt rekommendera trådlösa högtalare för just dessa ändamål.  De kopplas enkelt till mobilen via bluetooth och med ett inbyggt batteri kan du spela musik i flera timmar utan att oroa dig över ström.

Köksutrustning – Vi har ett brett sortiment av köksutrustning som är väldigt populärt under sommaren. Bordsgrill, smörgåsgrill, smoothiemixer, fritös, Sous vide-cirkulator, citruspress, elektrisk grilltändare osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Träffa framsidan av Kjell & Company, från vänster Butikschefen Tobias Åbom, Niklas Bohm, Marcus Johansson Emelie Hamilton Eriksson, Mårten Magnusson och Daniel Kärrlander. Kom & hälsa på oss i helgen hälsar alla glatt!