Hitta rätt kostym – med Brothers!

Med vår och sommar på intåg följer även kostymsäsongen med vårfester, bröllop, student och andra festliga tillfällen runt hörnet. Och då behöver man ha en snygg kostym i garderoben med rätt passform. Det är gänget på Brothers experter på och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt i djungeln. Dock finns det olika grundutbud som ni kan läsa om nedan samt några viktiga saker att tänka på inför ett kostymköp vad gäller kostymens passform.

2018-04-26-02-04-4798535226 Här hittar 5 bra punkter att tänka på inför ditt nya kostymköp. Självklart hjälper Robbin och hans kollegor dig med att sy upp och in kostymen om det skulle behövas. Men vad som kan vara bra att fundera lite över innan du besöker butiken är vad för typ av modell du gillar och trivs i. Har du ingen aning?! Ingen fara, då hjälper de duktiga experterna dig men du kanske får prova några fler kostymer för att hitta rätt så du verkligen trivs i din nya kostym. Det är väldigt viktigt att en kostym sitter både skönt och bra då detta är ett set du förmodligen kommer att ha länge i din garderob.

Ryder_shelby_stanton

Ryder: Ryder är den klassiska kostymen som gör sig bäst tillsammans med välputsade skor och skjorta – med eller utan slips. Slagen på Ryder har klassisk kostymbredd som matchar den övriga kostymens uttryck. Passformen är tidlös, det vill säga varken för smal eller för rymlig, med klassisk längd på byxa och kavaj.

Ryder_shelby_stanton2

Shelby: Shelby har en något smalare, mer skräddad passform och kortare rygg än Ryder. De dubbla ryggsprunden gör att modellen får en mer markerad silhuett och att tyget i ryggen får ett naturligt fall. Shelby är vår mest populära passform och kommer i flera modeller. Från blazer med utanpåliggande fickor till mer formella kavajer med AMF-stickning och biljettficka.

Ryder_shelby_stanton3

Stanton: Stanton är den mest slimmade kostymen hos Brothers – som dessutom finns som tredelad modell med elegant väst. Kavajen ovan är enkelknäppt med dubbla sprund och snedställda fickor. Kompromisslös, välskräddad elegans är utgångspunkten i Stanton-kostymerna. En modern och något yngre passform.

Varmt välkomna in till Robbin och gänget på Brothers, Commerce. Minst en kostym behöver varje man ha i sin garderob. Därefter kan du kombinera din kostym i all oändlighet med kostymbyxa och skjorta, med eller utan bälte, kavaj och jeans eller chinos…. Listan kan göras lång med alla möjligheter.

Kampanj på Brothers: Köp en hel kostym för 1995 kr. Ord.pris 2894 kr, gäller utvalda kostymer från Riley. Dessutom får ni som handlar en kostym torsdag – söndag den 25-28 april  20% på hela sortimentet. Perfekt om man vill köpa till några nya skjortor och accessoarer inför alla festligheter.