Hitta din plats för passion

_I0A7196Vad tycker du allra bäst om att göra? Är det att träffa vännerna och hitta på roliga saker, köra ett ordentligt träningspass på gymmet eller att krypa upp i soffan och försvinna in i en spännande bok? Din passion, eller passioner, är förstås en spegling av dig som person. Men vem du än är och vad du än gillar, är chansen stor att du kan leva ut din passion i Skövdes centrum eller här på Commerce

Att Commerce är en levande mötesplats beror givetvis på läget och mixen av butiker och restauranger. Här finns allt för den som älskar mode och skönhet, roliga butiker för den som är ute efter sportutrustning eller teknik, och kaféer och restauranger med jättegod mat. Men Commerce själ och karaktär skapas av människorna, både de som jobbar här och de som besöker Commerce.

I år har vi valt att låta Stilguiden leva på bloggen istället. Varje vecka kommer du få följa med sida för sida och få tips och inspiration från Commerce. Så därför vill vi varmt välkomna dig hit. Bli en del av gemenskapen och hitta det du gillar bäst. Kanske upptäcker du en ny passion? Vi ses i centrum!

938x1235_blogg_Stilguiden_Framsida