Händer på Commerce i helgen…

Makeupweekend2Har du alltid funderat över hur något fungerar?! Eller vad sägs om en automatiskt kattmatare? Eller en visuell helhetslösning över en produktionskedja? Ta med dig din fråga till Commerce på lördag den 24 mars och ställ den till Högskolan i Skövdes ingenjörsstudenter! De finns nämligen på plats utanför Kahls The & Kaffehandel och Kjell & Company mellan kl. 12-14 för att berätta om den spännande framtiden som ingenjör och för att visa upp två nyproducerade studentprojekt.

De hälsar att Högskolan i Skövde erbjuder ingenjörsutbildningar med hög kvalitet, stark koppling till näringslivet och goda möjligheter till sommarjobb under utbildningen. Med en högskoleingenjörsexamen blir du eftertraktad på arbetsmarknaden. Vi ses på Commerce i Skövde!

Makeupweekend3Dessutom är det Make-up weekend på Make Up Store i helgen med start på fredag den 23-25/3. Massa bra erbjudanden i butik som

  • Paletter endast 495 kr/st. Ord.pris 799 kr/st.
  • Makeup wipes endast 20kr. Ord.pris 65kr.
  • Lip gloss endast 100 kr/st. Ord.pris 185-195kr/st.
  • Foam remover endast 150kr. Ord.pris 285kr.
  • Extra extra bra erbjudande för alla medlemmar!
  • Och det bästa av allt 20% på hela fullprissortimentet.

Brothers

Brothers har även de klubbdagar för sina befintliga och nya medlemmar med 20% på allt i hela butiken. Gäller fram till söndag den 25/3.

För er som törstar efter kalas blir det barnkalas på Åhléns 23-25 mars! Så packa familjen för här bjuds det på roliga aktiviteter i varuhuset med ansiktsmålning, ballonger, fika och mycket mer! Har vi riktig tur kanske påskkärringen är på besök under fredag! Dessutom får ni 25% rabatt på hela ert köp på barnavdelningen.

När ni är färdigshoppade kan ni gå ner en trappa och avsluta med ett spel Laserdome eller en bit mat och lite shuffleboard. Bättre helg än så blir det knappast…

Varmt välkomna till Commerce i helgen!