Commerce har blivit med en kiosk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Träffa Wasim nya citykiosken Direktens ägare som öppnar nu på fredag den 15/12

Har ni saknat en kiosk på Commerce?! Det har vi och på fredag öppnar äntligen Wasim sin citykiosk Direkten i Smyckas gamla lokaler bredvid Tele2, mittemot Åhléns. Ett perfekt komplement till Commerce annars breda utbud.

– Vi är väldigt glada och nöjda med det utbud Commerce kan erbjuda våra besökare säger marknadskoordinatorn Nicole Schelin. Vi har saknat en kiosk som kan tillgodose de snabba behoven så som dricka, tidningar och något lätt att ta med på vägen. Det kommer vi att få möjlighet till nu, tack vare Wasim och citykiosken Direkten.

Det blir många nyöppningar och premiärer på Commerce förutom Direkten kiosken på fredag. Då Laserdome flyttar in och öppnar i källaren i Myrornas & Bowlingens gamla lokal samt att en ny stor aktör är på väg in på ovanvåningens Highstreet till våren.

Citykiosken Direkten kommer att sticka ut lite från vanliga kiosker då de kommer att rikta in sig på att kunna erbjuda exklusiva snussorter som du inte hittar vart som helst och på rå tobak med tillbehör. Elcigaretter kommer även att erbjudas i sortimentet utöver det vanliga kioskutbudet som tidningar, chips, dricka, godis & korv.

Kom och hälsa på Wasim på fredag den 15/12 och se om han har hunnit förvandla detta till citykiosken Direkten…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här förbereds det för fullt inför öppningspremiären den 15/12…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Varmt välkomna på fredag säger Wasim!