Commerce Awards 2017

CommerceAwards1I lördags som var så hade vi vår årliga Commerce Awards. En tillställning, för att hylla all fantastisk personal som arbetar i huset och servar våra kunder och besökare dagligen. Som hjälper till med sin expertis när det behövs och som sprider stämning och glädje. Varje år så delas 4 stycken priser ut till butikerna och de anställda. Och vinnarna i 2017 års Commerce Awards blev…

I kategorin Årets raket så vann butiken DinSko.

I kategorin Årets butik så vann Kjell & Company som ni även kan läsa mer om i ett äldre inlägg här på bloggen.

I kategorin Årets style & dekor så vann gänget på Volt.

Och i kategorin Årets profil, ett hederspris som röstas fram av hela Commerce, så vann Susanne Demirdag, butikschef på BikBok.

Vi säger stort grattis återigen till alla våra fantastiska vinnare som har gjort ett utomordentligt arbete!

Förutom en magisk galakväll och prisutdelning så hade vi magikern Oliver på plats som trollade bort det mesta i sin väg. Helt otroligt och frustrerande på samma gång! Bandet Live Kartellen showade och röjde gärnet på scen in på småtimmarna. Under kvällen fanns det även ett fotobås som gick varmt precis hela tiden. Detta har gett oss många roliga bilder och minnen att ta med oss från denna extremt lyckade kväll. Deltog ni något under dessa festligheter via vårt instagramkonto commerce_skovde?

Commercefesten2

En suddig men likväl lika viktig bild på vinnarna i kategorin Årets raket!

Commercefesten4

Mingelbild precis innan Commerce Awards börjar.