Alla hjärtans dag erbjudanden på Commerce <3

1140x330_headerbild_blogg_AllaHjartansDagImorgon är det alla hjärtans dag! En dag för att uppmärksamma någon som står dig riktigt nära <3 Kanske kan man tycka att man borde uppmärksamma den person varje dag hela året. Men ibland kan det faktiskt vara bra att avsätta en speciell dag för att glömma, gå vidare eller bara njuta av varandras sällskap. Butikerna och restaurangerna på Commerce har gjort sitt för att hjälpa till och nedan hittar nå några extra speciella erbjudanden. Köp något fint till person du tycker om eller bjud ut denna på en god lunch, fika eller mysig middag med levande ljus!

Erbjudande 14 februari:
  • Åhléns har 20% på alla underkläder fram tills den 14 februari.
  • Kicks ger alla sina medlemmar 20% på en valfri vara. Uppge rabattkoden SIMBA i kassan för att erhålla rabatten. Perfekt tillfälle att köpa en parfym eller hudvård i present.
  • Twilfit har 25% på alla märkesunderkläder. Dessa set nedan är extremt populära att få!

calvin-klein-S18-02-underwear+jeans_PR03-RCmtPDH8McC9z2TEUzV4vLP-680x383

Boka ditt bord!
  •  Bishop Arms har satt ihop en alldeles speciell 3-rätters middag bestående av hummersoppa med hummerkrutong till förrätt. Vildand som serveras med syrlig björnbärssås, primörer och färska örter till varmrätt. Avslutas och toppas med choklad på tre sorters vis. Mums! För tidsbokning ring till resturangen på nr 0500-41 01 22.

 

Förätt_bishop

Hummersoppa med hummerkrutonger från Bishop Arms.

Varmrätt_bishop

Vildand som serveras med syrlig björnbärssås, primörer och färska örter.

dessärt_bishopChoklad på 3 sorters vis.